Itsy Bitsy Teenie Weenie

28. september 2006

Det er en ganske almindelig fantasi hos mennesker, at de oplever, hvad der sker, efter at de er afgået ved døden. De ser og hører, hvad folk siger om dem. De læser deres egne nekrologer osv. Såre menneskeligt. For nogle bliver oplevelsen til virkelighed. En dag læser de i avisen, at de er afgået ved døden osv. Det skete for nylig for den 76-årige komponist m.m. Paul Vance. Han læste sin egen nekrolog, hvori han fik at vide, at han var en simpel plattenslager, der havde gjort krav på rettighedernes til en sang, som han ikke havde nogen andel i. Sangen var “Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini“, som blev et nr. 1-hit med Brian Hyland i 1960 og har indtjent flere millioner dollars i royalities. Det påståede dødsfald fik flere uheldige effekter på den “efterlevende”, blandt andet oplevede han, at et forestående hestevæddeløb, som han skulle deltage i, blev aflyst.

Det viste sig så, at det var en anden Paul Vance, der var død, og forvekslingen skyldtes, at Paul Vance “den anden” var en gemen svindler, der havde gjort krav på den omtalte popsang… [Sagen er omtalt i diverse amr. medier]
Og hvad kan man så lære af det? Aner det ikke.

Skriv en kommentar

346 har læst indlægget