Glædelig jul til alle læsere og besøgende på capac

Author:

Vi kommer ikke uden om det. Det er dagen før selve dagen. Det’ jul. Og selv om den famøse julestemning ikke har indfundet sig hos denne skrivekugle, så komme der nok lidt af den i morgen, når stegen begynder at dufte fra ovnen og den søde vin er skænket i glasset. Capac vil insistere på en rolig og hyggelig jul – uden kristelige eller alt for hedenske overtoner og med hovedvægten på familielivets glæder.

Men året er ikke omme endnu, og jeg har endnu en lille håndfuld pladeomtaler, som jeg vil se at få skrevet mellem jul og nytår. For mit musikår er ikke omme, før året er omme. Uanset, hvad de mange listemagere så end siger og skriver…

Glædelig jul til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *