Laura Gibson

21. januar 2008


Vi skal lige vende tilbage til et gammelt tema: stemmer. Særprægede, iørefaldende stemmer.
Selvfølgelig er alle stemmer pr. definition særprægede, men nogle er måske mere påfaldende end andre. I hvert fald så gjorde Laura Gibsons stemme – og den måde hun bruger den på – indtryk på capac, da han faldt over hende i går.
Den 27-årige datter af en børnehavelærerinde og en skovfoged (Forrest Ranger) har udgivet et album – “If you come to greet me” – og bevæger sig med sin akustiske guitar og sin sangstemme inden for den brede genre, vi kalder “indie”. I gamle dage (tresserne) ville man nok bare have kaldt det Singer-Songwriter. Men lad det nu ligge.

Specielt hendes sang “Hands in the Pocket” er værd at fremhæve. Det er sådan en lille iørefaldende melodi, der lige så stille sniger sig ind på en, får en til at nynne med og så sidder melodien fast i den indre spilledåse. Det gør ikke noget, for den kan godt tåle det.

Hands in the Pocket – Og i en live-udgave med The Portland Cello Project (så man også kan se frk. Gibson…)

Mere på Laura Gibsons Myspace-side

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

258 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62