Mærkelige ører – og anden musik på Voxhall

31. januar 2008

Trænger man til af få rettet ørerne ud med musik fra den danske undergrund, så er muligheden til stede på spillestedet Voxhall i århus, hvor Strange Ears afvikler deres fødselsdagsfest den 2. februar. Strange Ears har det – sympatiske – formål at slå et slag for musik, der endnu ikke er brudt igennem til medierne og pladeselskaberne ud fra devisen: Musik for musikkens skyld. Af samme grund kan man for det latterligt lille beløb af 40 kroner komme ind og høre navne som: Sarah Hepburn, January Jaunt, Emily & The Orgasm Addicts, Eva & The Heartmaker, Cecilie Noreng og Make Better.

Voxhalls program byder også på andre lækkerier. Lad mig blot nævne American Music Club, der sammen med The Singles aflægger huset et besøg den 2. marts. De unikke finner 22 Pistepirkko, der netop har (?) givet gratis koncert i København, lægger vejen forbi den 21 Marts. Og amerikanske Menomena, der allerede har fået fine anmeldelser og pæne omtaler rundt om på nettet for deres album “Freind and Foe” (2007), følger efter den 6. marts (med support fra Mimas). Menomena beskrives et sted som en blanding af free-jazz, Talk Talk og XTC. På plademærket Barsuks hjemmeside kan man downloade – legalt og gratis – nummeret “Wet and Rusting”, så man kan smage på deres musik. Flere tilbud kan du se her.

Menomena – Wet and Rusting – video

Skriv en kommentar

548 har læst indlægget