Capac anbefaler: Karoline Munksnæs – Lyt til alle pauserne

28. august 2016

Karoline Munksnæs er skuespillerinde og har igennem en årrække arbejdet som dubbingleverandør til film. Og der skal da heller herske nogen tvivl om, at stemmen er hendes store aktiv på den EP, hun lige har udsendt med titlen Lyt til alle pauserne.

Munksnæs besidder en ren, klar pigestemme, som hun bruger med al den professionalisme, som hendes skuespillerskoling og arbejdserfaring har givet hende. Fraseringerne og hele udtrykket sidder lige i skabet, som man siger. Og Munksnæs har selv skrevet de syv sange, der kan beskrives som enkle, voksne popsange, der tematisk kredser om livets imperfektion og – måske lidt paradoksalt – besinder sig på det uudtalte, usigelige og usagte. Som det fx kommer til udtryk i titelsangen: “Lyt til alle pauserne/ de siger nemlig noget/ stands dine ord/når du er her/Ja jeg er stille/ men jeg prøver at sige noget/ så lyt til alle pauserne der er”.

Bag sig har Munksnæs et hold musikere, der forstår at forløse de enkle folk-poppede sange. Mikkel Petterson har produceret og leverer guitar, klaver og andre tangenter. Eva Skipper håndterer bassen, Andreas Estrup trommerne, Annevig Schelde Ebbe en lidt mørk og kontrapunktisk backingvokal til Munksnæs lyse stemme, Bjarke Falgren smider stemning ind over sangene med sine strenge (violin og bratsch) og John Ehde supplerer med sin cello.

Lyt til alle pauserne er et velment og velkomment bidrag til den voksende strøm af voksenpop, der både vil underholde og som har noget på hjerte. Hermed anbefalet.

Karoline Munksnæs. Lyt til alle pauserne. Ashtam Drops Productions. Udgivet digitalt d. 26. 08. 2016

Indtil videre ingen smagsprøver her…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

320 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62