Arab Strap er tilbage

22. september 2016

Det skotske band Arab Strap opdagede jeg ved en tilfældighed. Dengang havde vi en såkaldt bogbus, der kom i området (er siden blevet sparet væk desværre…), og jeg havde min gang der. Lånte bøger og ikke mindst plader. Og der stod altid et par uudlånte Arab Strap-plader i de små kasser, der var i bussen. Og jeg tror også bandnavnet var en væsentlig faktor, da jeg besluttede mig for at låne dem med hjem. Den slags tilfældige musikopdagelser har jeg haft mange af gennem årene som biblioteksbruger.

I år er det så to årtier siden Aidan Moffat og Malcolm Middleton dannede bandet og ti år siden de udsendte deres debutsignle “The firsk big weekend”. Og det resulterer i gendannelse og udsendelse af en slags jubilæumsopsamling med den opfindsomme titel 20 songs for 20 years.

Skriv en kommentar

113 har læst indlægget