En tur i ørkenen

8. oktober 2016

Det lyder som enhver rockelskers våde drøm. Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger “Pink Floyd” Waters og The Who på en og samme plakat. Men det er den skinbarnlige virkelighed, og den realiseres lige nu i disse dage – dvs. i denne og næste weekend. Og mon ikke begivenheden resulterer i en aller anden form for dokumentation – film, musikudgivelse eller noget samlet?

Bortset fra nogle få kommentarer på Facebook har begivenheden vist endnu ikke kastet rigtige anmeldelser af sig, men det kommer jo også nok engang.

Er der grund til at forvente noget særligt – ud over samtidigheden af nogle af rockens store ikoner? Jeg tillader mig at tvivle. Jeg tror de respektive navne vil optræde som de ellers ville gøre – business as usual. Men det behøver jo heller ikke at være så ringe endda.

Og Stones spiller Beatles…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

103 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62