Da the Doors endnu ikke helt var blevet the Doors

10. december 2016

I dag udkommer The Doors London Fog 1966, der bringer os tilbage til dengang, hvor Jim Morrison, Ray Manzarak, Robby Krieger og John Densmore endnu ikke var blevet store, men optrådte på et meget ydmygt sted, en lille bar kaldet The London Fog på Sunset Strip, få meget fra det mere kendte Whisky a Go Go. Der er tale om de tidligste, kendte optagelser med Morrison og Co. Optagelser, der først for nylig er blevet (gen)opdaget og kommer til at markere 50 åre for bandets store gennembrud – i 1967. Koncerten er optaget samme år som bandet indspillede deres debutalbum, der netop udkom i januar 1967. En blanding af gamle bluesnumre og et par rigtige Doors-sange. Et indblik i bandets formative år, 1966. Desværre kommer udgivelsen i første omgang kun i en såkaldt limited version, bestående af en vinylplade og en CD. Men det kan jo være, der bliver lavet om på det siden hen.

Skriv en kommentar

189 har læst indlægget