Vi starter dagen med et dødsfald: Zsa Zsa Gabor

19. december 2016

Vi starter selvfølgelig dagen med nyheden om den ungarsk fødte Hollywood-stjerne Zsa Zsa Gabors død få dage før sin 100 års fødselsdag (der hersker lidt medieforvirring om hendes faktiske alder…).

Gabor var et vaskeægte Hollywood-ikon, der mest gjorde sig bemærket ved sin flamboyante Hollywood-livsstil og i mindre grad i kraft at sit store skuespiltalent. Hun nåede at være gift hele ni gange i sit lange liv . I 1936 blev hun fejret som det års Miss Ungarn og få år efter tog hun til USA, hvor hun gjorde sig bemærket i film som “Politiets blinde øje” (Orson Welles) og “Vi er ikke gift”.

Og så formåede hun at gøre karriere på sit blonde udseende, sin ekstravagante livsstil og sin uudslettelige ungarske oprindelse, der kunne høres, når hun udtalte sig. Nu, hvor hun er død, er Hollywood blevet en tand mindre Hollywoodsk i klassisk glamourøs forstand.

Skriv en kommentar

179 har læst indlægget