Joni Mitchell Sings Joni Mitchell

Author:

Videoklippene i det foregående indlæg og efter dette stammer fra en BBC-optagelse med titlen “Joni Mitchell sings Joni Mitchell”. I følge Jonis egen hjemmeside blev udsendelsen sendt i oktober det år – vist nok den 9. oktober – som led i BBC Television Theaters In Concert-serie. I koncerten sang hun Chelsea Morning, Hunter, The Gallery, Cactus Tree, My Old Man, For Free, Woodstock, All I Want, California, Big Yellow Taxi og Both Sides Now. Koncerten er samlerobjekt for Mitchell-fans og findes efter sigende på et videobånd, der går under titlen “Pink Dress Concert”. Man kan godt undre sig over, at den ikke for længst er udgivet på dvd. Kvaliteten taget i betragtning. Nogle af dem ligger altså på YouTube og her får du dem, jeg har kunnet samle sammen. God fornøjelse. (PS. Hvis nogen har båndet, så…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *