Rullesten og grus

1. marts 2018

Næppe har Rolling Stones meldt ud, at de drager på turné i Irland og England, før der er kommet lidt grus i maskineriet. Billedligt talt. Eller mere præcist: Såvel Keith Richard som Charlie Watts har været ude med udmeldinger, der kan få inkarnerede fans til at spidse ører.

Richard ‘kom til’ – for gud ved hvilken gang – at fornærme Mick Jagger i et interview, hvor ham mente at Jagger, der for kort tid siden blev far for ottende gang i en fremskreden alder, skulle steriliseres. Richard måtte straks undskylde over for Jagger personligt og tweete en beklagelse til alle sine følgere. Mon ikke Jagger bare trækker på skuldrene!? Richard er åbenbart uden for pædagogisk rækkevidde, når det kommer til den slags frækheder.

Den ellers så diskrete grand old man i bandet, Charlie Watts, på sin side er i The Guardian citeret for at sige, at det ikke ville bekymre ham, hvis bandet stoppede nu. Selv om han kan lide at spille med de andre og ikke ved, hvad han skal lave, hvis det sker. Watts er mest bekymret for, om helbredet kan holde til de udmarvende koncerter. Men noget er ændret også på det punkt. Der er længere mellem de enkelte koncerter, så der er tid til at genfinde kræfterne. Og livsstilen har ændret sig. Der ryges og drikkes ikke så meget mere – på godt og på ondt:

“We are getting to that elderly period, so it’s a good thing not to. When you’re 40 and you’ve got a hangover you get up and have another drink and you’re off again. I don’t think we could do it nowadays … at this age. Smoking and drinking are not like they were in the 50s. In the 40s and 50s every film star smoked. You’d never see a film star now drinking or smoking, it’s not fashionable, I’m glad to say. In another way it has ruined jazz clubs … they are totally unlike what I would consider a club. They have become very clinical.”

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

77 har læst indlægget
15,005