Ubesatte jobs og arbejdsgiveransvar

20. april 2008

Som bekendt har vi her i bloggen nøje fulgt beskæftigelsesministerens klapjagt på de ledige, hvor den ene absurde aktiveringsstramning efter den anden har gjort livet som ledig surt. Men når det gælder arbejdsgivernes rolle, så har samme minister været påfaldende inaktiv med hensyn til krav og stramninger. I dagens avis kan må læse, at formanden for HK-Handel, Jørgen Hoppe, mener, det er på tide, at arbejdsgiverne påføres forpligtelser, der svarer til de krav, ledige møder. For tiden går 1100 HK’ere rundt i ledighed, selv om der er jobs derude. årsagen er, i følge Hoppe, at arbejdsgiverne er “kræsne”. De vil kun have “perfekte medarbejdere”. HK beretter om flere eksempler på, at arbejdsgivere i stedet for at bruge HKs jobformidling forsøger at headhunte andre virksomheders medarbejdere. Det skal blive spændende at se, hvad Claus Hjorth Frederiksen vil stille op med de forkælede, kræsne arbejdsgivere! (Mit gæt er: Ingen verdens ting…)

Skriv en kommentar

162 har læst indlægget