Torben Bille i erinding – 30.08.1949 – 12.04.2013

12. april 2018

[privatfoto]

Fem år er gået, siden Torben Bille forlod denne verden, musikken og os. Og alligevel synes jeg, det var i går, jeg svarede på en af hans emails. Men sådan er det jo med tidens elastik.

Og i dagens anledning har jeg ledt efter et citat, hvor Torben skrev noget om sin kærlighed til og passion for musikken. Men kunne ikke lige finde det. På den anden side kan man jo læse, lige meget hvad han skrev, og mærke at hjertet bankede for musikken. At lidenskaben brændte lige under skriftens blæk – også og måske ikke mindst, når han svingede sin krabask over danske såvel som udenlandske kunstnere.

Nå, men Torbens Facebookside er lukket ned. Tilbage er hans digitale hjertebarn bloggen Midt i en beattid. Inden den lukkes ned, burde man måske overveje at trykke artiklerne i et gammeldags, analogt bogformat, evt. som tillæg til et genoptryk af hans Brockerier, der kom på Informations Forlag for mange år siden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

81 har læst indlægget
14,930