Dødsfald: Solveig Sandness

17. april 2018

Jeg leder i mine gemmer efter Lovebites’ første pladeudgivelse, nothing but joy. Som jeg husker det, var det især Solveig Sandnes’ stemme, der fik mig til at hoppe på Lovebites’ vogn. Og nu er Solveig ikke mere. Hun er død efter længere tids kræftsygdom. Det er hendes medspiller i Lovebites, Henrik Olesen, der bringer den hjerteknusende meddelelse på sin Facebookside. Og det er da næsten ikke til at bære, når et så ungt menneske skal bukke under for den forfærdelige sygdom, der desværre korter mange af vore liv af. Og bedre bliver det ikke af, at vi med Solveig mister en af de gyldne stemmer i dansk pop og rock.

Hvor er den nu henne, den CD? Pokkers…

En vaks, ny læser har gjort mig opmærksom på, at Solveig slet ikke er med i videoen ovenfor. Det er derimod Mathilde Lunderskov. Så vi tager lige en med Solveig også…

Skriv en kommentar

444 har læst indlægget