Blognyt – status

8. oktober 2006

Bloggen kører sin skæve gang, og man har gjort sine erfaringer som blogbestyrer. I forhold til min gamle smarte blog synes jeg, at den nye har bedre redigeringmuligheder. Bare det, at man kan rette slåfejl i kommentarer, er en fin service for kommentatorerne. Ellers har jeg oplevet en del bøvl med den såkaldte Rich Text Editor, især med afsmitning af formatering (sætter man en kursiv lidt forkert bliver hele bloggen kursiveret…). Den har også været tung at danse med, når man skulle “embedde” videoer fra fx YouTube. Derfor er jeg – på råd fra Uffe – gået over til almindelig html-editering og oplever det som en lettelse i redigeringen. Næste projekt bliver så at arbejde med layoutet. Der er noget at lære, når man ikke er helt inde i de forskellige programmeringssprog, men med tiden får man det jo nok lært. Hvor svært kan det være…

Opdatering: Og jo, der går ikke ged i tagsenen! Der er helt styr på dem, og ingen stjæler dem!

Opdatering 2: Knap havde jeg skrevet ovenstående, før jeg løb ind i bug-problemer. Løsningen var enkel nok (se ovenfor), men det tog sin tid at finde frem til den. WordPress har mange informationer, men det kan være sin sag at finde rundt i dem…

Skriv en kommentar

319 har læst indlægget