Get on up

2. februar 2019

I aften bruger vores fælles public service-kanal DR 1 hele aftenen på “Danmarks Indsamling 2019 – styrk verdens piger”, hvis officielle formål er at indsamle penge til de piger uden i den store verden som ikke har samme muligheder for uddannelse, job og fremtid, som piger i Danmark i mange tilfælde har. Et show, der bliver blandet godt med underholdning (intet tv uden underholdning synes være tidens grundtanke), konkurrence (vind en bil til en værdi af….) og showstemning.

Hvis man som undertegnede holder sig langt væk fra den slags indsamlinger af politiske eller andre grunde, så kan man finde andet at kigge på, hvis man absolut skal se tv om aftenen – i stedet for at læse en bog, gå en tur med fruen og hunden, besøge en ven eller noget andet livsbefordrende. Og tilfældet er, at søsterkanalen DR K viser den biografiske film Get on up om ingen ringere end James Brown. Jeg har ikke set den, men ovenstående ‘trailer’ lover ganske godt for historien om hr. Brown, Og så kan det jo være en passende påmindelse om, hvor stor en kunstner han faktisk var.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

46 har læst indlægget
14,918