Dødsfald: Peter Tork – The Monkees – er død, 77 år

22. februar 2019

Næppe har man skrevet det første nekrogram, før nyheden om Peter Torks død tikker ind på skærmen. Tork var bassist i skrivebordspopbandet The Monkees, der blev skabt som et tv-serie-band i tresserne, men hurtigt viste sig at have langt mere at byde på end omstændighederne lagde op til. Det lykkedes faktisk for de fire gutter, sammen med gode sangskrivere og studiemusikere, at få lavet noget popmusik, der holder endnu. At de havde noget at byde på blev understreget, da de i 2016 udsendte albummet Good Times, der understregede, at Monkees var alt andet end døgnfluer i popuniverset.

Peter Tork blev 77 år. Dødsårsagen er ikke angivet, men Tork led af en kræftsygdom.

Sidste optræden med Peter Tork i gruppens storhedstid:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

103 har læst indlægget
15,018