Genhør med en gammel kending: Eva Dahlgren

23. maj 2019

For mange år siden var jeg til koncert i Stakladen med en ung og stolt Eva Dahlgren. En af den slags koncerter, der bliver siddende lidt længere i hjernen. Siden har jeg forsøgt at holde fast i Dahlgren, selv om det er glippet lidt undervejs. Men hun er stadigvæk aktiv og populær hinsidan. Og lidt radiolyttere tidligere på dagen etablerede en forbindelse til hende igen. Der blev spillet et nummer med Buddaboys, der var en trio, som Dahlgren lavede i 2002 med søstrene Mija og Greta Folkesson. En konstellation, jeg helt har overhørt i de mellemliggende år. Men bedre sent end aldrig, som man jo siger.

Et enkelt album er det blevet til Lost peoples area fra 2003.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

108 har læst indlægget
14,851