Dage i Laurel Canyon

17. januar 2020

Laurel Canyon er et bjergrigt område i Hollywood Hills ved Los Angeles. Men det er også navnet på en af de lokaliteter, der blev centrer for tressernes og halvfjerdsernes såkaldt “mod-kulturelle” strømninger i amerikansk kultur. Det var således her cremen af periodens rockmusikere boede og opholdt sig og skabte den musik, der kom til at bære perioden. Fra Frank Zappa til the Monkees. Stedet er for nylig blevet portrætteret i dokumentaren Echo of Lauren Canyon.

Og på Laurel Canyoun Days: West Coast Folk and Rock får man et smukt tværsnit af den musik, der blev til på den lokalitet. Desværre findes opsamlingen vist kun som streaming (du kan lytte med her), selv om den fortjener at blive trykt på vinyl og brændt på CD.

Skriv en kommentar

39 har læst indlægget