Woodstock 69: I mellemtiden på hotellet

1. august 2020

Joyce Mitchell: Alle var på hotellet, og de sloges om værelserne – der var ikke nok værelser. Janis var der. Jeg forsøgte at få hende til at slappe af i lobyen, for hun var meget fuld og meget krævende. Grateful Dead var søde. De sagde, de gerne ville dele værelserne. The Who var der og det var svært at få Keith Moon på plads. Idioten [the son of a bitch] forsøgte at voldtage mig! Jeg måtte virkelig skubbe til ham for at komme ud. Han greb ud efter mig. [The Road to Woodstock]

Joyce Mitchell var en central person i festivalledelsen med ansvar for dens lokale kontor. Hun havde en fortid som mediekoordinator for Robert Kennedy i hans præsidentvalgkamp, havde været producer for de væbnede styrker i radioen og havde været ven med forfattere fra Beat-generationen og andre forfattere som fx James Baldwin. Hun var i trediverne, brunette og havde en universitetsgrad fra universitetet i Miami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

12 har læst indlægget
14,929