James Brown for øje og øre

Author:

Afdøde James Brown var en musikalsk dynamo, en orkan, der blæste os lyttere omkuld. Hans scene-shows var legendariske, og selv om man sagtens kan nøjes med at lytte til hans dansante musik, så er det endnu bedre, når man også kan se ham folde sig ud. Nu er der kommet en tre-delt cd-udgivelse med koncertoptagelser fra hans mest vitale, virile, sprælske periode – tresserne. Her kan man se og høre nogle af mandens store hits fx I Feel Good, Out Of Sight, Cold Sweat, Try Me, I Got The Feelin’, It’s A Man’s Man’s Man’s World, Bewildered, Please, Please, Please og I Got the Feelin’. Udgivelsen består af en cd med titlen The Night James Brown Saved Boston, om en koncert fra 1968, hvor Brown formåede at gyde olie på vandene efter mordet på Martin Luther King og dermed var med til at forhindre, at der opstod raceoprør i Boston; cd med selve koncerten fra Boston i 1968; og en cd med en koncert fra Apollo theater samme år, plus en del ekstramateriale i form af tv-optagelser, shows fra Paris og andet godt.

Trailer I’ve Got The Feelin’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *