Fra maskinrummet 5 – med twist og sorte negle

11. august 2008

Den nye maskine er så småt ved at ligne noget brugeligt. Der mangler dog et par hurdler. Vil den gamle slave-harddisk lade sig overtale til at fungere som ekstern harddisk? Eller – guderne forbyde det – er den stået af med grafikkortet – og hvad gør man så? Kan dataene reddes?
Den nye eksterne kasse har også givet lidt hovedbrud. Den startede fint nok op, men straks dukkede en Windows-besked om at flytte apparatet over til en USB 2-højhastighedsport. Hvad Windows derimod ikke fortalte var, at maskinen åbenbart ikke er født med en sådan. Men, lidt held må man jo godt have med sig, i den gamle maskine sad et indstikskort, jeg engang købte, men aldrig fik glæde af, da den gamle pc ikke var indrettet på USB 2. Så nu har jeg tre USB 2-indgange og to Firewire-indgange. Og den eksterne kasse har pludselig fået fart på…

Skriv en kommentar

175 har læst indlægget