Preston og søn og andre tv-serier fra dengang…

26. august 2008

I forgårs lokkede Frøkenen capac til at se Men in Black II, fordi der var en talende agent-mops med. Vi har noget med hunde i denne familie. Og det siger vel lidt om denne tegneserie-action-omsatte films humoristiske karakter, at en mops kan have en mindre hovedrolle…
Filmen var da også ganske underholdende, uden på nogen måde at være uforglemmelig. Men med Tommy Lee Jones i den ene hovedrolle kan det jo ikke gå helt galt med underholdningen. Og når så Lara Flynn Boyle (Twin Peaks-stjerne) viser sig i undertøj, så fastholdes blikket jo på skærmen – i hvert fald så længe hun er der…
I en mindre rolle ser man en skuespiller, hvis navn jeg ikke lige kan komme på, men som spillede med i en af de allerførste kriminalserier, jeg så på tv: Preston og søn. Den nu aldrende skuespiller spillede sønnen. Jeg husker ikke så forfærdeligt meget fra serien. Bortset fra, at de to familiemedlemmer vist var advokater og en del af scenerierne foregik i retssale – ganske typisk for amerikanske serier i øvrigt. Serien løb i starten af tresserne – 1962-63, tror jeg – og blev afløst af klassikeren Perry Mason med Raymond Burr i hovedrollen. Jeg har forsøgt at opsnuse flere oplysninger om Preston og søn på nettet, men indtil videre har det været pauvert. Jeg vender tilbage, når der er mere kød på.

Skriv en kommentar

1.595 har læst indlægget