Old Smoking Willie Nelson

28. oktober 2006

Still smoking...

Apropos dette indlæg om Willies trang til stimulanser, så kan man passende lytte til ovenstående nye skive. Tracklisten er:

1. If You Got the Money
2. Vous & Moi
3. Seven Spanish Angels
4. City of New Orleans
5. To All the Girls I Loved Before
6. Still Is Still Movin’ To Me
7. Milk Cow Blues
8. Pancho And Lefty
9. Till I Gain Control
10. Mama Don’t Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
11. Angel Flying Too Close To The Ground
12. On The Road Again
13. Always On My Mind
14. Ou Est-Tu Mon Amour / I Never Cared For You
15. Roll In My Sweet Baby’s Arms
16. Good Hearted Woman
17. Blue Skies
18. Georgia On My Mind
19. Blue Eyes Crying In The Rain

Skriv en kommentar

509 har læst indlægget