Metroseksuelle mænd? – Glem det!

12. november 2006

Det er godt nok utroligt, hvad videnskaben kan finde ud af! I dagens internetavis læser jeg, at en kendt kvindelig forsker ved Langley Porter Institute i Californien, Louann Brizedine (har aldrig hørt om hende…), har fundet ud af, at mænd kun tænker på én ting, og det er – ja, den opvakte læser har sikkert allerede gættet det – sex… Men forskningsresultaterne er endnu mere opmuntrende/nedslående, for Louann har fundet ud af, at alle hjerner oprindeligt er kvindelige! Det er det mandlige kønshormon – testoteronet – der går ind og “ødelægger” hjernen og ensretter den på – sex. Derfor bliver mænd simple væsner. De sammenlignes med ensporede, smalle landeveje, medens kvindernes hjerner er som ottesporede motorveje. Testoteronet ikke blot ensretter den maskuliniserede hjerne; den optager også så meget plads, at mænds forståelsesevne bliver svækket. Derfor mener Louann, at al snak om metroseksuelle mænd à la Beckham er noget vås. Og det samme er det, når mænd taler om, at de har kontakt med deres følelser. Underforstået: Det siger de blot for at få noget på den dumme.
Det fremgår ikke af artiklen, om Louann har fundet inspiration i sit eget liv til forskningen og dens resultater; derimod fremhæves det, at andre forskere er kommet frem til andre resultater.
Der er dog noget, jeg ikke forstår (men jeg er jo også en mand), og det er, hvorfor kvinder så ofte har svært ved at forstå mænd. Det er da meget simpelt i følge denne videnskabelige forskning, ikke?

Skriv en kommentar

498 har læst indlægget