John Hammond – sanger og sangskriver

27. oktober 2008

Selv om solens skinner fra en smuk efterårshimmel, så kan man godt have the blues på sådan en mandag… Og hvad er et bedre middel mod en lille forstemthed end netop the blues. Og den rene vare leverer John Hammond (f. 1942), der siden 1962 har udsendt godt og vel tredive albums med sine personlige, fortrindsvis akustisk underlagte, bluessange. Hammond har aldrig været nogen stor sællert, til gengæld har han en trofast fanskare, der elsker hans musik, og rækken af musikere, der beundrer ham er lang som et ondt år. Hammond er nær ven af Tom Waits og i 2004 udsendte han albummet Wicked Grin, hvor han leverer fine fortolkninger af Waits-sange (med Waits som backing…).

Lyt til denne fremragende koncert med John Hammond på The Mountain Stage. Det kan ikke blive ret meget bedre…

Skriv en kommentar

265 har læst indlægget