Cody – dansk anti-folk…

27. november 2008

Ivan, der spiller i Oliver North Boy Choir og også er blogbestyrer, har været så venlig at skrive til mig og opfordre mig til at lægge øre til ‘det bedste band i DK’. Og sådan en opfordring kan jeg da ikke sidde overhørig. Cody har endnu ikke udgivet en plade, men til januar skulle der komme en EP på indiepladeselskabet Slow Shark Records (der er dansk).
Cody er Kaspar Kaaes projekt. Han får musikalsk assistance af Moogie Johnson og Tobias Lange. Stilen omtales som anti-folk. Jeg skal nok afholde mig fra at definere det. Men måske får man en fornemmelse af, hvad det er, når inspirationskilderne kan være Ryan Adams, Sparklehorse og Sixteen Horsepower. Eller endnu bedre: Slå lyttelapperne ud og lyt med på Codys myspace-side – her. Man kan også downloade en håndfuld sange med gruppen på BandBase – her.
Om det er det bedste band i DK, kan man altid slås om, men ingen tvivl om, at det er gefundeness Fressen for alle, der elsker low-fi-alt-country og den slags. Tilbagelænede, melodiøse sange, som vil passe fint til min mp3-afspiller. Jeg vil se frem til at omtale EP’en, når den engang kommer ud på markedet.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

240 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62