Pete Seeger – Barack Obama – og musikken

28. januar 2009

Forleden kunne kunne man se den gamle kæmpe Pete Seeger spille sammen med blandt andet Bruce Springsteen ved Barack Obamas indsættelse. For mig var det et godt billede på det håb, som det andet Amerika har til Obama som præsident. Det håb, der skal være brændstof i hans kamp mod de noget uoverskuelige problemer, han og vi andre står over for…
Scenen fik mig til at tænke på en fin tributeplade, der er blevet lavet til ære for Pete Seeger: Where have all the Flowers gone. The Songs of Pete Seeger. Pladen, som jeg tidligere har lånt på biblioteket, rummer kongeniale fortolkninger af navne som Springsteen, Jackson Browne, Bonnie Raitt, Bruce Cockburn, Donovan med flere. Nu har jeg reserveret den igen.

Pete Seeger – What Did You Learn In School?

Skriv en kommentar

255 har læst indlægget