Tom Lundén og Bifrost…

4. april 2009

For meget længe siden – faktisk i 2006 – omtalte jeg kort bandet Bifrosts imponerende gennembrud i 1976. Og her i dag har jeg genhørt deres ambitiøse opfølger, dobbeltalbummet “Til en sigøjner”. Og jeg undrede mig lidt over, hvad der mon blev af orkesterets talentfulde sangskriver Tom Lundén? Er han mon stadigvæk aktiv i musikken? Og det fik mig til at researche lidt på nettet.

Og så faldt jeg over Bifrosts vist nok ret nye, officielle hjemmeside, hvor der var dokumentation for, at Lundén – heldigvis – lever i bedste velgående og stadigvæk laver musik. Her er Toms Requiem til Hans Vinding (Hyldemor), der er lavet af Tom og hans “MGK elever” (MGK står, vist nok, for Musikalsk Grundkursus, der holder til på Bornholm)Â i 2008:

På hjemmesiden fandt jeg også et link til DRs Bonanza-side, hvor Bifrost giver en herlig, sprælsk udgave  af “Rippet og flået” i afdøde Sten Bramsens udsendelse “Spil op” (1982).

På sitet finder man også Tom Lundéns beretning om Bifrosts første år, hentet fra genudgivelsen af debutalbummet.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

2.556 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62