Our Lips are sealed – en sang af Jane Wiedlin og Terry Hall

Author:

Sangen er udnævnt til at være en af den hundrede bedste gennem tiderne af Rolling Stone. Så må det jo være sandt… I hvert fald var den gennembrudssinglen for power-pop-pigebandet The Go-Go’s tilbage i 1981, hvor den også var en skæring på debutalbummet Beauty and the Beat.
Jeg faldt over denne gamle optagelse, hvor Jane Wiedlin fortæller om, hvordan sangen blev til – efterfulgt af en sprælsk optagelse med tøserne…

Og her er så den samme sang med den engelske gruppe Fun Boy Three, hvor sangskriver Terry Hall er forsanger med tidstypisk firser-popstjerne-hår. Det er også sjovt at høre, hvor forskellig den sang kan lyde i amerikansk mainstream-pop-rock-version og så sofistikeret engelsk art-pop-udgave:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *