Arcade Fire – koncert i radioen

22. februar 2007

Et af de pt. absolut hotteste indie-bands The Arcade Fire kan høres på NPR i en fin livekoncert. Bandet stammer fra Montreal i Canada (hvor der åbenbart sker meget musikalsk set i disse år) og består af Win Butler, Régine Chassagne, Richard Reed Parry, William Butler, Tim Kingsbury, Sarah Neufeld og Jeremy Gara. De debuterede i 2004 med albummet Funeral, der aspirerede til at blive en af de ti bedste albums det år. Et nyt album Neon Bible er på trapperne til marts.

Opdatering: I Gaffa/NME kan man i øvrigt læse, at gruppens frontfigur Win Butler i stærke vendinger kritiserer etablerede musiknavne som The Rolling Stones, Oasis og U2 for at bruge kommercielle marketingsmetoder over for publikum. Det er godt med unge, idealistiske musikere! De besøger i øvrigt København den 25/3, hvor de giver non-kommerciel koncert i KB-Hallen.

Skriv en kommentar

337 har læst indlægget