Yo La Tengo “Nothing to hide”

23. august 2009

Det efterhånden 25 år gamle indieband, Yo La Tengo, fra Hoboken, New Jersey, udsender i næste måned deres tolvte album med den charmerende og måske selvopfyldende titel “Popular Songs”.

Yo La Tengo er kendetegnet ved at være et band, der aldrig har været midtersøgende (og har derfor ikke haft den store kommercielle succes), har været kultskabende (en trofast fanskare gennem mange år) og har en forkærlighed for cover-numre, som de både har indspillet og fremført på deres utallige turneer og koncerter. Med deres uforudsigelige, eklektiske, egenrådige tilgang til musikken har de været kritikernes darlings i mange år. Kritikere har altid haft en svaghed for musikere, der ikke er til fals for hvad som helst og ikke forsøger at leve op til de forventninger, fordums præstationer måtte have skabt.Og sådan et band er Yo La Tengo.

På gruppens hjemmeside kan man nedtage to af sangene fra den nye plade og få en god forsmag på, hvilke populære sange, de nu vil underholde deres lyttere. Her.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

152 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62