9. september 2017 arkiv

Den Gamle By og rocken: C. V. Jørgensen

9. september 2017

I dag fik jeg besøgt Den Gamle Bys “70’er festival”, hvor byen igen fejrer det årti, hvor capac kom til den jyske hovedstad. Og igen var det muligt at finde spor af rocken i udstillingerne. Denne gang var det i kælderudstillingen om byens historie fra jernalderen til nutiden. Undervejs rundt kom jeg til en opslagstavle med gamle polaroidbilleder (tydeligvis privatfotos), og hvem kiggede skævt ud på mig – selveste Carsten Valentin Jørgensen, fanget i et øjeblik uden for projektørernes skarpe lys. Og rundt om ham var tilsvarende fotos af det meste af det aarhusianske rockmiljø fra halvfjerdserne.

Ulven Peter på scenen i Aarhus

9. september 2017

Så nåede jeg lige at opleve Peter Belli og De Rejsende ved deres første koncert (eller sæt) i Den Gamle By i dag. Billedet er taget af mig (uden zoom…) ca. kl. 14. Der kommer også et par småfilm på min tubeside lidt senere.

Peter spillede bl.a. “Hvis jeg nu var arbejdsløs”, “Penge” (“Money”), “Not fade away”, “Heldig”, et nummer af Poul Krebs og – tada! – “You better move on”. Og det kørte fint for den gamle ulv og bandet…

Peter Belli kommer ind på scenen og spiller “Arbejdsløs” m.m…

Peter Belli vender tilbage til begyndelsen med “Move on”