Til trubatur-koncert i Viby J

21. april 2024

Inden længe drager de to trubadurer Peter Olesen (Geene, Olesen & Olesen, De Efterladte m.m.) og Flemming Slagger Lund på en lille tur rundt i landet. Og jeg skal nok lægge turplanen op, så snart jeg har fået den af Peter. Inden turen rigtig går i gang gav Peter og Slagger en slags forpremiere i en kælder i Viby for nogle udvalgte, personligt inviterede, gæster. Et semi-privat arrangement, der blev kærligt omtalt som “fætter-kusine-fest” og “Vejle-fest” (Peter stammer fra Vejle). Og der var da også en stemning af privat komsammen, hvor mange kendte hinanden i forvejen og derfor kunne snakke hyggeligt med hinanden før, under og efter troubadurerne optræden.

Og vi fik to sæt af ca. 45 minutter plus et par ekstra-numre. Et program, der bød på individuelle sange (Peter med sange fra især sit soloarbejde og Slagger fra sit foreløbigt eneste album) og samarbejde (sang, akkompagnement på guitar, mundharmonika, melodika og sang). Peters repertoire var klassisk Olesen med sange fra især soloalbummet Blues &  Salmer, men også et tilbagegreb i tiden til fx. sangen “Jack Kerouac i Jylland”, en af Peters første sange, og Slagger Lunds især fra hans foreløbigt eneste album (et nyt er på vej på Peters forlag Melodika). Og medens Peters sange havde akustisk visepræg, så havde Lunds rock-kant med el-guitaren som omdrejningspunkt (love your beatmusic, som der står på Flemmings guitar). Samtidig garnerede de to sangere og sangskrivere deres optræden med små anekdoter og morsomme bemærkninger – til publikums fornøjelse.

Hvis man er til gode sange, der bliver fremført uden nymodens dikkedarer, så er der god grund til at indløse en billet, når d’herrer Olesen og Lund snart dukker op i nærheden af din hjemby.

Læs mere her.

Opdatering vdr. turen:

Turplan
Lør 20/4: Privatkoncert (omtalt ovenfor)

Fre 3/5: Café Ordgeist, Aalborg
Lør 4/5: Kontrast, Scene 7, Herning

Fre 24/5 : Klub Soja, Islands Brygges Kulturhus, Kbh. S

Tors 30/5: Café Støj, Aarhus
Fre 31/5: Stubbekøbing Kirke, Stubbekøbing
i samarbejde med ‘Kun for Forrykte’-festivalen

Fre 20/9 : Dexter, Odense

Trubaturen opdateres løbende!

Kontakt os gerne vedrørende booking, info etc.:
melodikadk@gmail.com
eller
flemminglund@live.dk
tlf. 2070 4776

NB: Vi spiller også privatkoncerter!

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

8 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62