Capac anbefaler: Much taller than on the internet

Author:

Bag titlen på minialbummet og navnet gemmer sig sanger og sangskriver Peter Kingsbery og guitarist, producer m.m. Morten Umpff. De to fandt sammen i et samarbejde omkring orkesteret Cock Robin, som Kingsbery er involveret i, og det førte til et sangskriversamarbejde, der nu altså er resulteret i en plade, et mini-album eller en forvokset ep.

Og måske er det ikke helt overraskende, at musikken på pladen rammer et krydsfelt mellem Kingsberys melodiøse, ørebesnærende vokalpop og Morten Umpff nærmest avantgardistiske lydmageri, som jeg tidligere har omtalt her i bloggen. Produktet er en slags indiepop, der både rækker ud efter popøret, der er for fals for en god melodi, et godt omkvæd eller lignende, og efter den lytter, der gerne vil have singe forventningers grænser udfordret lidt. Hermed anbefalet.

Much taller than on the internet. Mabel the Label. Udkommer d. 29. oktober (digitalt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *