Visdomsord fra Leonard Cohen

5. december 2014

Someone observed that whoever marries the spirit of their generation will be a widow in the next. I never married the spirit of my generation because it wasn’t that attractive to me. And I’ve since moved further and further from any possible matrimonial commitment. As you get older, I think you get less willing to buy the latest version of reality. Mostly, I’m on the front line of my own tiny life.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. AagePK kommentarer:

    Den gode Leonard havde jo knap nok tid til at passe sine koncerter, for alle de søde piger, han mødte på sin vej, herunder danske journalister; for slet ikke at snakke om at passe konen: derfor blev skilsmissen vel også så dyr, mon ikke?

  2. capac kommentarer:

    @AagePK: Man skal passe p̴ med visdomsord, truismer og den slags. Man bliver meget let ramt i nakken af dem som af en boomerang. Og damer Рja, de er dyre i drift (i enhver betydning af ordet).

Skriv en kommentar

148 har læst indlægget
13,897