Apropos folketingsvalget – kommentar 3

12. maj 2019

Spørger man de unge, så er klimaforandringerne et af det store spørgsmål, folketingsvalget burde handle om. I sidste uge kom der en FN-rapport, der konstaterede, at omkring 1 millions dyre- og plantearter er fare for at dø, hvis vi ikke handler radikalt på klimaudfordringerne. Alligevel kan partier som Liberal Alliance og Nye Borgerlige i alvor mene, at problemet løses enten ad teknologisk vej (LA) eller ved indførelse af atomkraft (NB). Socialdemokratiets Mette Frederiksen mente, at det var nødvendigt at lytte til ungdommen, men at lytte er jo ikke nok og har Socialdemokraterne overhovedet antydet noget politisk, der peger i den rigtige retning? Nej.

Klimakrisen burde være det altoverskyggende tema ved både EU- og folketingsvalg, også fordi klimakrisen hænger tæt sammen med det økonomiske system, der dominerer det meste af kloden. Vi skal have en systemændring og det kan kun gå for langsomt med at komme i gang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget
13,524