John Denver på den indre grammofon

5. juli 2019

Engang var der en skriverkarl på Information, der aldrig forsømte nogen lejlighed til at nedgøre John Denver. Og sådan kan vi alle have vores sym- og antipatier  (uden nødvendigvis at lufte dem hele tiden og så igen…). Men Denver er sådan en kunstner, der er vokset lidt i min agtelse hen ad vejen. Nu er han ganske vist død og borte, men hans sange står der stadigvæk og kræver en stillingstagen. Og her til morgen kunne jeg ikke slippe linjen (og den underliggende melodi) ‘all my bags are packed/ I’m ready to go’. Og det er selvfølgelig fra !I’m leaving on a jet plane”, der er en anderledes, bittersød brækket-hjerte-sang om at skilles. Splittetheden, smerten og alt det der. En god, langtidsholdbar tekst. En rigtig god melodi. Alt i alt en rigtig god sang. Her i Chantal Kreviazuks nøgne udgave.

PS. Denne udgave findes vist kun på et soundtrack til filmen Armageddon. Filmen er ikke værd at skrive hjem om, men et udmærket lydspor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

37 har læst indlægget
14,692