Nowhere Boy – John Lennon på det hvide lærred

31. august 2008

Biografier og spillefilm om rockmusikkens ikoner kan være problematiske. Eksemplerne er legio. Men der er også fremragende undtagelser. Filmen Backbeat om de tidlige Beatles-dage er fx en særdeles vellykket film på alle måder. Control om hovedfiguren i Joy Division er et nyere eksempel, hvor biografi og filmkunst lykkes. Og nu kan man læse, at manusforfatteren bag sidstenævnte film, Matt Greenhalgh, har skrevet Nowhere Boy om selveste John Lennon. Sammen med instruktøren Sam Taylor-Wood vil Greenhalgh fortælle om den unge Lennons liv frem til berømmelsen med fokus på de ting, der gjorde ham til den han var: det ensomme ungdomsliv hos tanten, moderens fravær og flugten ind i kunsten og musikken…

John Lennon stand by me

The Beatles – Nowhere Man (Live In Japan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 291 gange
Side 1 af 11
11,693