Beach Boys og julen – igen

13. december 2009

Sandsynligheden for, at vi får en hvid jul er ringe her i landet. Men sandsynligheden for, at pladebranchen udsender den ene juleopsamling efter den anden – ofte gammel julevin på nye flasker – er derimod stor. Faktisk temmelig forudsigelig. Og heller ikke The Beach Boys går ram forbi denne gang. Gruppen, der i forvejen en af dem, der oftest bliver gjort til genstand for hitopsamlinger. I mere eller mindre obskure sammenhænge.

I år har Capitol Records allerede i august (!) udsendt opsamlingen “Christmas Harmonies”. Udgivelsen føjer intet til de allerede eksisterende juleplader fra gruppen. Og da slet ikke til den mest omfattende udgivelse “Ultimate Christmas” fra 1998 – som i øvrigt stadigvæk kan fås. Så, hvis man som undertegnede gerne vil lytte til Stranddrengene, medens julegodterne glider ned, og ikke har deres juleplader i forvejen, så gå efter sidstnævnte udgivelse. Du kan sandsynligvis også få den billigt…
Tilbagespoling

Skriv en kommentar

163 har læst indlægget