P3 guld

17. januar 2010

I går medens jeg ledte på mine reoler efter en film, jeg kunne vederkvæge mig med i stedet for at se genudsendelser på tv, fulgte jeg lidt med i P3 Guld på DR2. En fin, iscenesat udsendelse, hvor man hyldede cremen af dansk musik, som der står på DRs side om eventet. Fra debutanterne The Rumour Said Fire til de veletablerede MEW og Kashmir. Publikum sad tilbagelænede i bløde lænestole. Konferencieren var i jakkesæt og blev flankeret af opfindsomt udklædte ungmøer. Ja, vidste man ikke bedre, kunne det lige noget fra Melodi Grand Prix. Og så var det jeg pludselig fik en voldsom og ustyrlig trang til at høre noget upoleret, uspoleret punk eller garagerock. Noget, der kunne rive og flå i nervesystemet og minde en om, hvad rock’n roll engang betød…


Dead Kennedys – Holiday in cambodia
by Remarqueur

4 kommentarer

 1. susling kommentarer:

  Tænk, Capac. Jeg har det på nøjagtig samme måde! Må jeg komplementere med valget af skive :-)

 2. capac kommentarer:

  @susling: tak.

 3. Maria kommentarer:

  Hvor sjovt – det samme slog mig !

  Og tak for et dejligt genhør her !

 4. capac kommentarer:

  @Maria: Godt at vide, at man ikke var alene om den følelse! ;)

Skriv en kommentar

239 har læst indlægget