Almost You: The Songs of Elvis Costello

Author:

Det er snart længe siden, jeg har skrevet noget i føljetonen om hyldestplader. Men nu er der så – omsider burde man måske skrive – kommet en hyldestplade til den højproduktive Elvis Costello. Almost You hedder den med en skæv henvisning til mandens countryudgivelse Almost Blue. De fleste medvirkende er relativt ukendte, men det er værd at bemærke, at nyligt afdøde Vic Chesnutt er med til at genoplive klassikeren Alison, en af Costello smukkeste sange. Også Okkervil River bidrager med et nummer, nemlig “Riot Act”. Mere om de medvirkende her med links til deres respektive hjemmesider osv.Karrige smagsprøver på pladen kan man finde på Last.fm.
Og Costello kan godt være med den anden vej rundt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *