Newport Folk – 2009

1. februar 2010

Den legendariske folkfestival i Newport kører videre med succes. Og 2009-udgaven har fået mange begejstrede ord med på vejen i den udenlandske presse. For os europæere, der ikke kunne være der selv, er der også smuler fra de riges bord. NPR har nemlig lagt alle koncerterne ind på deres hjemmeside til aflytning. Her kan man køre Gilian Welch, The Decemberists, Mavis Staples, Pete Seeger med følge, The Avett Brothers, Neko Case, Billy Bragg, Fleet Foxes, Joan Baez, Ramblin Jack Elliott, Judy Collins og mange flere. Et rent overflødighedshorn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

  1. KorrekturKaj kommentarer:

    Nu jer jeg er i gang: det hedder vel Newport i ét ord (jvf. plakaten).

  2. capac kommentarer:

    @KorrekturKaj: Jeg retter lige “jer” til “jeg” og New Port til Newport.

  3. KorrekturKaj kommentarer:

    Hæhæ. Knock yourself out.

Skriv en kommentar

209 har læst indlægget
15,016