Ain’t no Grave – Johnny Cash

11. februar 2010

Inden så længe bliver der sat punktum for Johnny Cashs projekt “American Recordings” med sjette og efter sigende sidste udgivelse. Et alderdomsværk, et hovedværk, der vil blive stående som et fyrtårn i musikhistoriens mørke. Syg og med det ene ben i graven synger Cash med hudløs, skrøbelig ærlighed, der løfter sangene op over dagligt vande. Lyt til singleforløberen – Ain’t No Grave. Det er hårrejsende godt. Ain’t No Grave, Can Hold My Body Down.

2 kommentarer

  1. Mester Hargi kommentarer:

    Jeg har lige fået pladen og jeg må sige at bortset fra titelnummeret så er det en skuffende samling.
    Nu udgiver man ikke rigtig singler mere, men det var ellers oplagt at man havde nøjes med at udgive Ain’t No Grave og så ikke mere.

    Man får lidt mistanken om at det drejer sig om at malke koen helt til bunds og det klæder ikke projektet.

    Det er lidt en skam at Rubin slutter samarbejdet (som jeg er en stor fan af) af med sådanne middelmådigheder.

    VH

  2. capac kommentarer:

    @Mester Hargi: Velan. Vi skal ikke dømme Cash på pladeselskabets stræben efter cool cash. Vi ser det jo hele tiden, at spekulation i penge vejer tungere end kunstneriske hensyn. Jeg har lige læst anmeldelsen af den nye Jimi Hendrix-plade, og det tyder på, at man også her forsøger at skumme fløde af den sidste portion skummetmælk. Heldigvis kan vi selv vælge fra og til.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

241 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62