Paul Mccartney og Gershwin-prisen

2. juni 2010

Hvad skal man sige? Ja, selv om Sir Paul Mccartney har modtaget næsten al den anerkendelse, man i hans position kan ønske sig, så kan det vel være svært at finde de rette ord som tak for den hæder, det er at være den første ikke-amerikaner, der modtager den prestigefyldte Library of Congres Gershwin Prize. Men Macca er jo vant til at tackle den slags situationer på sin vanlige afslappede, distancerede facon.

For os, der er vokset op med beatmusikken, blev mobbet på grund af vores solidariske lange hår (eller ligefrem blev smidt ud hjemmefra!) og måtte høre forældregenerationens nedsættende bemærkninger og den støjende pigtrådsmusik, kan det stadigvæk godt forekomme anelse underligt, at den oprørske musik er blevet en markant del af kulturlivet. [link]

Skriv en kommentar

164 har læst indlægget