Hvedekornet spirer – på DR

Author:

På den famøse Facebook startede jeg for ikke længe siden en gruppe med titlen “Bevar Hvedekorn!”. Formålet var at bakke op om det gamle lukningstruede lyrik- og poesitidsskrift, som forlaget Borgen ikke længere mente at have økonomi til at fortsætte.

Gruppen fik hurtigt mange medlemmer, og opbakningen fik – sammen med en ihærdig indsats fra redaktørLars Bukdahl – den betydning, at forlaget Rosinante & Co. overtog udgivelsen fra og med 2010. Gruppen blev siden omdøbt til “Hvedekorns venner”, og den har i skrivende stund 775 medlemmer og vokser stadig.

Og nu gør min kære veninde Gertrud mig så opmærksom på, at Hvedekorn har indgået et samarbejde med DR om at finde nye digtertalenter. Den 21. juni kan man komme ud i DR-Byen med sine skrivebordsskuffetekster og få Lars Bukdahld feedback. Bagefter er de et lille inspirationsmøde, hvor forfatterspirer kan høre andre læse op og få inspiration til det videre digteri.

Tilmelding m.m. her.

2 thoughts on “Hvedekornet spirer – på DR”

  1. Hvedekorn, for mig dufter det af hav og fugtige sommerhus dyner. Helt ung var jeg da jeg lå i et sommerhus med udsigt til havet og læste i ældgamle numre. Jeg følte mig voksen kan jeg huske og døren til verden stod pivåben, selvom jeg vel nærmest var regnet inde. Siden har jeg ikke læst i bladet, men alligevel glæder det det halvstore barn i mig, at institutionen er reddet. Tak for kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *