Tom Rush fylder 70

11. februar 2011

Selv om singer-songwriteren Tom Rush stadigvæk er aktiv og still-going-strong, så er han ikke længere talk of the town, som han var dengang han for alvor kom frem i tresserne som del af den folkrørelse, der blomstrede op. Med sin klare, smidige stemme gjorde han ikke bare opmærksom på sig selv som en ferm sangskriver, hvis sange især andre fik glæde af, men også på en række andre unge sangskrivertalenter, som var på vej, og hvis kvaliteter han havde et ufejlbarligt øre for. Navnlig en vis Joni Mitchel og to unge herrer med fremtid i: James Taylor og Jackson Browne. Men også en håndfuld mindre kendte sangskrivere, som aldrig opnåede den store succes.
Den universitetsuddannede Rush blev ikke nogen Dylan, men satte med sit let halvtredserrock- og bluesinspirerede folk sit mærke på folkbølgen. I dag fylder han så 70. Til lykke med dagen.

No Regrets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

153 har læst indlægget
14,851