Danskerne vil hjælpe DR

6. juni 2007

Capac har i denne blog forsvaret Danmarks eneste seriøse “public service”-institution, Danmarks Radio, over for den politiske håndvask, som kulturminister Brian Mikkelsen e.a. har udført, siden DR kom ud i økonomisk uføre på grund af et vist byggeri, som politikerne ikke vil kendes ved og fralægger sig ansvaret for. Nu viser en undersøgelse fra det mere seriøse analyseinstitut Gallup, at 3/4 af befolkningen – helt præcist 79% -er villige til at momsfritage DR som modvægt til de meningsløse besparelser. Omkring 56% mener, at staten bør overtage DR-Byen (og den famøse koncertsal), så de bebudede besparelser kan undgås.
Politikerne, der almindeligvis er følsomme over for opinionsmålinger, der går dem imod, burde vel kunne læse budskabet: At de ikke er i trit med befolkningen. Men Brian-igen-igen-Mikkelsen fortsætter som en papegøje med at fremture med sin tankeløse argumentation. Læs her og bid i gulvtæppet.

2 kommentarer

  1. c bagger kommentarer:

    Her er en udmærket lille Googlevid der belyser nogle af konsekvenserne. Hvis Brians våde drømme går i opfyldelse.
    Jeff Cohen, author and media critic, in Portland, Oregon .. on May 18th, 2005.

  2. Jesper Petersen kommentarer:

    Hej Capac. Ros for indlægget herfra. Brian Mikkelsen må snart være helt hudløs af alt det håndvaskeri. Har selv skrevet lidt om det, og henvist til underskriftindsamlingen til støtte for DR.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

344 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62