Shiny happy People

3. september 2011


R.E.M. – Shiny Happy People

Arbejdsdagen i går var en af dem fra helvede, hvor en håndfuld kolleger brugte mere energi på at brokke sig, skændes og i det hele taget spænde ben for hinanden, så arbejdsdagen blev meget længere end nødvendigt. Måske var det derfor REMs popsang Shiny Happy People spontant dukkede op, da jeg satte mig op i sengen her til morgen.Videoen til sangen starter meget passende med, at en ældre mand stiller en kop kaffe fra sig og sætter sig op på en cykel, der vist trækker hele videoen… Og sangen er sådan en forsinket hippiesang om at kaste lidt kærlighed af sig på andre. Det kunne vi måske godt praktisere lidt mere her i krisen, hvor enhver synes at være sig selv nærmest og overlader resten til fanden selv. Shiny Happy People holding hands. God dag derude…

2 kommentarer

  1. Gowings kommentarer:

    Arhh, det hjalp….

  2. capac kommentarer:

    @Gowings: Ja, og det gør det næsten hver gang…

Skriv en kommentar

130 har læst indlægget