Peggy Sue på World Cafe

27. oktober 2011

For ikke så længe siden skrev jeg en anmeldelse af Brighton-trioen Peggy Sues seneste opus, Acrobats. Og anmeldelsen kunne godt opfattes som forbeholden over for gruppens indadvendte musiceren, som giver mindelser om nogle af halvfjerdsernes progressive, eksperimenterende bands. Men siden har jeg lyttet flere gange til pladen, og det charmerende har fået overtaget. Det er musik, der har det med at krybe ind under huden på en.

Jeg har bemærket mig, at en del udenlandske anmeldere har det på samme måde med de tre egensindige musikere i Peggy Sue. Lige nu har du også chancen for at bliver forført af gruppen, når de spiller live på NPRs World Cafe.

Hele albummet streames også her.

Medens vi er på Verdenscafeen, så fejrer den lige nu sit 20-års jubilæum. Det sker bl.a. ved at kaste en opsamlingplade i grams til sine fans. Udgivelsen kan ganske gratis nedhentes her. Blandt de ialt tyve bidrag finder vi også Peggy Sue. De andre er også nye opkomlige. Følg linket og se, hvem der er med.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

130 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62